Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Вирівнювання стін та підлоги під ключ у Харкові

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(063) 512 87 05

Якісні
матеріали
Стислі
терміни
Досвідчені
майстри
Найкраща
ціна

Чим відрізняється холодне та тепле скління?

Такі послуги, як утеплення, зовнішнє та внутрішнє оздоблення, скління, винесення та розширення балконів сьогодні досить популярні в будинках старої будівлі. Це дозволяє збільшити площу балкона та зробити з нього повноцінний житловий простір, що має важливе значення для невеликої квартири.

Давайте зупинимося на темі встановлення вікон на балконі та розглянемо, чим відрізняється холодне та тепле скління та які переваги має кожен із варіантів.

Тепле скління

Тепле скління

Все частіше клієнти замовляють балкони під ключ у Дніпрі, бо це дозволяє зробити з нього додаткову кімнату у квартирі. Теплий балкон – це комплекс робіт, який включає не тільки встановлення теплого скління, але й утеплення стін.

Особливості теплого скління:

  • гарна шумо- та теплоізоляція. Установка теплих вікон та роботи з утеплення балкона в результаті гарантують покращену шумо- та теплоізоляцію в квартирі;
  • висока міцність та надійність. Широкий профіль забезпечує високу міцність та надійність скління, що суттєво збільшує термін служби всієї конструкції балкона;
  • облаштування балкону. Після проведення комплексу ремонтних робіт на балконі температура мікроклімату буде такою ж, як і у всій квартирі, тому тут можна облаштувати повноцінну кімнату для відпочинку або роботи.

Холодне скління

Холодне скління

При бюджетному ремонті квартири також користується популярністю і холодне скління балкона, яке не дає тих переваг, які ви можете отримати від теплого балкона, але воно відрізняється прийнятною вартістю і рядом інших конкурентних переваг.

Особливості холодного скління:

  • легка вага конструкції. Найчастіше для холодного скління використовується алюмінієвий профіль, завдяки чому вся конструкція скління відрізняється незначною вагою;
  • міцність та довговічність. Металеві рами холодного скління не схильні до впливу корозії, а при високому рівні вологості на них не утворюється грибок і пліснява;
  • вигідна ціна скління. Холодне скління алюмінієвим профілем відрізняється вигідною ціною. Його часто використовують для скління балконів та лоджій, тераси та веранди.
Бажаєте докладніше дізнатися про вартість стяжки та штукатурки у Харкові?
Зателефонуйте за номером
або
замовте зворотній дзвінок