Ми на зв'язку з 9:00 до 20:00
 

Вирівнювання стін та підлоги під ключ у Харкові

Зателефонуйте прямо зараз за номером:

(063) 512 87 05

Якісні
матеріали
Стислі
терміни
Досвідчені
майстри
Найкраща
ціна

Ремонт квартир під ключ: вибір натяжної стелі

Якщо ви затеяли ремонт квартир під ключ в Одесі, то етап стелі повинен зайняти у вас максимум часу. Адже цей етап ремонтних робіт передбачає монтаж освітлення, повітроводів систем опалення, кондиціювання та вентиляції, а також саму обробку стелі.

Давайте детальніше розберемося з етапом обробки, а точніше з вибором натяжної стелі

Конструкції натяжних стель

Конструкції натяжних стель

Головна перевага, якою відрізняється натяжна стеля - ціна, яка дозволяє вигідно виконати влаштування стелі в найкоротші терміни. При цьому ви не обмежені у своїх ідеях, завдяки чому можливо реалізувати будь-яке дизайнерське рішення.

Популярні конструкції натяжних стель:

  • прямий. Найпростіший варіант зробити швидко та за вигідною вартістю натяжна стеля – це натягнути пряме полотно;
  • багаторівневий. Більш складним і при цьому цікавим варіантом буде багаторівнева натяжна стеля, яка дозволяє ефективно візуально розділяти велику кімнату на окремі зони або простори;
  • різьблені (apply). Якщо ви прагнете створити футуристичний дизайн інтер'єру з оригінальним стельовим рішенням, то вам неодмінно сподобаються різьблені натяжні стелі.

Натяжні стелі за матеріалом

Натяжні стелі за матеріалом

Також слід ретельно вибирати натяжну стелю за матеріалом, так як вона багато в чому визначатиме естетичний вигляд інтер'єру. Наприклад, якщо ви віддаєте перевагу класичному дизайну інтер'єру, то слід вибрати матове полотно, а для візуального збільшення простору підійде глянсова стеля.

Популярні види натяжних стель:

  • глянсові. Досить популярні глянцеві натяжні стелі ідеально підходять для невеликих приміщень, що дозволяє візуально підняти рівень стелі;
  • матові. Класичні матові стелі добре виглядають у спальні та дитячій кімнаті. Вони не виробляють дзеркальних відблисків і ніяк не відволікають увагу;
  • сатинові. Це проміжний вигляд натяжних стель, що відрізняються сучасним зовнішнім виглядом, без будь-яких недоліків глянсового полотна.
Бажаєте докладніше дізнатися про вартість стяжки та штукатурки у Харкові?
Зателефонуйте за номером
або
замовте зворотній дзвінок